PATNOS’UN İÇME SUYU PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR 35 MİLYON DEĞERİNDE PROJE BAŞLADI.

Ana Sayfa » ÇALIŞMALARIMIZ » PATNOS’UN İÇME SUYU PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR 35 MİLYON DEĞERİNDE PROJE BAŞLADI.

Patnos’un 100 Yıllık İçme Suyu Bu Proje ile Karşılanacak

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin AKBAY; Patnos’un içme suyu sorunun çözümü için yapılan 35 Milyon Türk Lirası değerindeki içme suyu arıtma tesisi projesine başlandığını belirtti.

Büyük bir çevre yatırımı olan ve Patnos Halkı’nın içme suyu temini sıkıntısını ortadan kaldıracak olan içme suyu arıtma tesisini hayata geçireceklerini söyleyen Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin AKBAY, “Bu çevre yatırımını hayata geçiriyoruz. İçme suyu arıtma tesisi olmayan Patnos içme suyu arıtma tesislerine kavuşacak. Temiz ve sağlıklı içme suyunu ilçemize kazandıracağız. İçme suyu sorunun çözümü için büyük bir hamle başlattık Ne pahasına olursa olsun Patnos’umuza bu tesisi kazandıracağız” dedi.

10 Mayıs 2017